7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Temmelig mange internet foretagender tilbyder i dag flere leveringsmuligheder. En af de populære er i øjeblikket pakkeshoppen, hvor du så selv henter dine varer når du har lyst. Fragtformen er nemlig yderst problemfri, og desuden endvidere den mindst kostelige leveringsløsning.

Du kan ligeledes overveje at få varerne sendt til din private bopæl eller til når du er på job. Metoden viser sig ofte et hak dyrere, men desuden i høj grad nem. Den mest prisbevidste fragttype vil dog i de fleste tilfælde være selv at hente pakken, hvilket nødvendiggør at du fysisk befinder dig tæt på webbutikkens arbejdslager.

Leveringshastigheden kan være ualmindeligt udslagsgivende når vi mangler ordren fluks, og herved er det virkelig væsentligt at du finder tidshorisonten for levering ved den relevante vare.

En lang række internet firmaer reklamerer med 1 hverdags levering på de fleste produkter, hvilket dog forudsætter at bestillingen fuldbyrdes forinden et angivent tidspunkt, så de har udsigt til at kunne nå at få produkterne på posthuset forud for at logistikpersonalet tager hjem.

Nogle online shops yder levering uden omkostninger, men undertiden er det under betingelse af at der handles for et bestemt beløb. Desuden skal man udse dig den mest betalelige fragttype, der typisk – uanset om du bor ved Aarhus, Værløse eller Bramming – vil være at få dem til at køre din ordre til en pakkeshop.

Mange internet outlets reklamerer med dag-til-dag fragt

Det er i dag rigtig smertefrit for os alle at sammenligne priser (via fx PriceRunner) på flere internet varehuse hos herremagasin.dk og herved har de fleste firmaer på nettet været tvunget til at mindske priserne på specielt deres bedst i test produkter – til babyer og børn, og samtidig til damer og herrer – markant, og endda nogle gange frembyde fri fragt.

Men det kan ikke desto mindre vise sig smart at granske enkelte internet butikker efter rabat forinden du gennemfører dit køb, sådan at du er usvigeligt sikker på at antage den prisbilligste pris.

Du bør blot være opmærksom på, at såfremt en butik på nettet udbyder bedst i test varer til salg for en pris der virker besynderligt fordelagtig, så kan det undertiden være et tegn på en fup webbutik. Køb med kort er ikke desto mindre indbefattet af en orden, som passer på køberen imod svindlende e-shops.

Vi går generelt ind for handler med kort eller mobilbetaling. Som et alternativ kan du bruge en afdragsordning fra for eksempel ViaBill, for så vidt du efterspørger at dække betalingen af flere omgange.

Forud for at nogen handler i en forhandler på nettet kunne de i princippet tyde netbutikkens betingelser, men det er gerne ikke videre spændende.

En anden løsning er at se nærmere på om netbutikken er e-mærke godkendt, eftersom det burde være en angivelse af at webshoppen lever op til gældende dansk lovgivning, tillige med at internet webshoppen jævnligt efterses af fagmænd der er indført i de gældende regler. Det er en rigtig god mulighed for support, ifald du får besvær i forbindelse med dit indkøb.

I høj grad bekvemt for almindelige dødelige at finde de laveste priser

Trustpilot frembyder fuldkommen belejlige chancer for at iagttage en lang række aktuelle køberes meninger og på grund af dette er det godt, at du gennemgår internet virksomhedens ratings før du lægger din bestilling.

Facebook forærer dig også nogenlunde sikre muligheder for at få en idé om internet webshoppens kundetilfredshed. Desuden ser vi faktisk internet butikker som giver kunderne mulighed for at offentliggøre en kritik af virksomhedens service, som tillige burde drages fordel af til vurdering af kundetilfredsheden.

Websitet er finansieret af indtægter fra annoncer. Vi har samarbejdsaftaler med mange internet varehuse i form af at vi introducerer deres produkter, og får betaling for så vidt de besøgende vi sender videre gennemfører et køb.

Vejledning omkring produkter og internet firmaer ajourføres jævnligt, men man kan ikke stille os ansvarlig for reguleringer der muligvis er udført siden seneste opdatering af de viste informationer.