7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

En hel del online forhandlere giver nu en lang række forskellige muligheder for fragt. En favorit iblandt mange er p.t. udleveringssteder, hvor det er muligt at hente de nyindkøbte varer når det passer dig. Fragttypen er jo temmelig praktisk, samt mange gange ligeledes den mest prisbevidste leveringsmodel.

Du bør lige så vel tænke over at få ordren bragt til din private bopæl eller til dit arbejdes adresse. Fragttypen viser sig ofte en lille smule mindre prisbillig, men desuden rigtig gnidningsløs. Den mest prisbevidste mulighed for fragt vil dog utvivlsomt være selv at hente varerne, hvilket står og falder med at du lever lige ved e-firmaets arbejdslager.

Fragttiden kan vise sig at være yderst afgørende i tilfælde af at du står og skal bruge dine nye produkter inden for få dage, så herved er det sandelig på sin plads at vi ser den forventede leveringstid for det pågældende produkt.

En masse internet selskaber giver løfte om dag-til-dag levering på mange af deres varenumre, men vær på vagt da det antager at du når at bestille forinden et fastsat klokkeslæt, med det formål at de har en chance for at nå at få produktet klar før de logistikansatte drager hjemad.

Enkelte e-butikker lover gebyrfri levering, men oftest er det påkrævet at der aftages for en bestemt pris. Alternativt kan du tage den prisbilligste form for levering, som tit – ligegyldigt om man er i København, Odder eller Sæby – vil blive at få fragtfirmaet til at køre produkterne til et udleveringssted.

Leveringstiden kan vise sig at være yderst vigtig

Det har vist sig at være temmelig ukompliceret for enhver at sammenligne priser (via fx PriceRunner) hos diverse e-handler og følgelig har flere internet foretagender ikke kunne slippe for at nedbringe priserne på en række af deres produkter – til børn og babyer, og samtidig til herrer og damer – eftertrykkeligt, og endda nogle gange frembyde levering uden betaling.

Dog kan det stadigvæk blive smart at granske et par forretninger på nettet efter tilbud forud for at du placerer ordren, sådan at du ikke er i tvivl om at få fat i den prisbilligste pris.

Man bør bare være obs på, at ifald en shop på nettet reklamerer en vare til en pris som kan virke besynderligt fordelagtig, så er det undertiden være et signal om en bedragerisk internet butik. Shopping med kort er ikke desto mindre omfavnet af en ordning, der støtter kunden imod falske online selskaber.

Vi foreslår generelt køb med gængse betalingskort eller mobilbetaling. Som en anden løsning bør du anvende et tilbud fra fx ViaBill, når du tilstræber at klare prisen senere.

Inden folk shopper på en webshop bør man i reglen have øje for butikkens handelsbetingelser, det er dog for det meste ikke specielt ophidsende.

Alternativet kunne måske være at tjekke om online shoppen er e-mærket medlem, grundet at det bør være en antydning af at online webshoppen efterlever dansk lovgivning, og at online shoppen fra tid til anden kontrolleres af jurister der har megen viden om lovgivningen. Det er en rigtig god mulighed for support, hvis du bliver udsat for besvær ved dit køb. Klik her for at læse mere.

Ydermere foreslår vi at køber er klar over de mest basale vedtægter der kan håndhæves i forbindelse med bestillingen, som for eksempel den ombytningspolitik webshoppen garanterer. Her er det samtidig vigtigt, at man permanent bibeholder ens ordremail, så man senere vil kunne dokumentere sin bestilling, ligegyldigt om du shopper til en pige eller dreng.

Den mindst kostelige leveringsløsning

Trustpilot leverer fuldkommen fantastiske chancer for at efterforske en stor gruppe forhenværende forbrugeres anmeldelser og derved rekommanderer vi, at du bliver klogere på online virksomhedens anmeldelser før du shopper.

Facebook frembyder lignende regulære stabile muligheder for at få indblik i e-handlens popularitet. Herinde møder vi endda forretninger på nettet som giver kunderne mulighed for at nedfælde en evaluering af ordreforløbet, som på samme måde bør anvendes til at få et indtryk af hvor tilfredse kunderne er.

Denne hjemmeside er finansieret af indtægter fra annoncer. Vi har samarbejdsaftaler med et hav af online outlets eftersom vi introducerer deres produkter, og indkasserer godtgørelse under forudsætning af at en bruger fra vores hjemmeside laver en bestilling.